top of page

GENERELT
Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning). Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noe på hjertet. Ethvert kjøp i denne nettbutikken følger betingelsene som er listet opp her, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt:


BETALING
Betaling skjer på forhånd, med kort i nettbutikken eller Vipss. Vi følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Vi oppbevarer ikke, og kan heller ikke se, dine private kortopplysninger. Vi gjør oppmerksom på at banken din vil kreve bruk av BANK-ID ved betaling, så du må ha brikken din eller mobilen klar.

FRAKT- OG EKSPEDISJONSGEBYR
Frakt er GRATIS . Vi leverer bare til adresser i Norge. Store forsendelser som ikke kan rulles må sendes som spesialleveranse.

LEVERING
Galleri Dzevad Handzic , leverer kun til forbrukere med adresser i Norge. Det vil normalt ikke gå mer enn 4 - 7 dager før du har varene dine.

VED MOTTAK AV PRODUKTENE
Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg.

GARANTI OG REKLAMASJON
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

ANGRERETT
Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette. Slik melding skal gis på angrerettskjemaet, som du kan laste ned her.

For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Benytter du angreretten skal produkt(ene) leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur.

UAVHENTEDE PAKKER
Dersom du lar være å hente pakken på utleveringsstedet og den blir sendt i retur til oss, så har du ikke benyttet deg av angreretten din, i henhold til Angrerettloven. Da er du fortsatt ansvarlig for kjøpet du har gjort. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 250 kroner.

Takk for handelen og velkommen tilbake til nettbutikken vår! Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.

bottom of page